Om mig

Jag hjälper dig att behålla dina minnen för livet!

Bröllop

Låt mig ta era bröllopsbilder! Jag gör allt jag kan för att sätta en prägel på bilderna som är unik, som ni kan vara stolta över.

Jag gillar att hålla mig i bakgrunden, ta oväntade bilder, leta upp vinklar som är oväntade och självklart tar vi alla klassiska bilder och kommer gemensamt fram till teman och idéer.

Jag vill påstå att jag inte kommer att ta bilder på er dag.
Jag kommer att förmedla den känslan ni har, och få ner den i era bilder.

Efter ett kostnadsfritt planeringsmöte där vi pratar igenom och planerar dagen, bestämmer ni om ni tycker att jag är rätt man för jobbet.

Personalbilder

Jag kommer ut till er och fotograferar er personal.

Bilderna kan med fördel användas till er personaltidning eller att hängas upp i avdelningen mm. samt digitalt till hemsidan eller som presentation av personalen mm.

Produkter

Har ni produkter som ni behöver ha bilder på, så fixar jag det i min studio, eller så kommer jag till er.

Hus / Lägenhet

Vill ni ha bilder på ert hus eller lägenhet kan det göra mycket stor skillnad på det slutgiltiga priset om bilderna är professionella.

Är bilderna bättre än de andra husen/lägenheterna som ligger ute och det på det sättet gör att fler intresserade kommer till visningen kanske det innebär att det blir fler spekulanter vid en budgivning, vilket antagligen innebär ett högre pris för ert boende

Sport / Action

Jag fotograferar den sport du vill ha förevigad.
Allt ifrån fototekniskt krävande innebandy till ridning och snabb motorsport.

Konsert / Fest

Ska ni ha en fest som ni vill ha förevigad, och vill vara med utan att ha kameran runt halsen?  Är ni ett band och vill ha konsertbilder?

Redigering / bildbehandling

Har ni bilder som ni vill få ut det absolut mesta av? Ge mig ert album, och  jag ska lyfta fram nya dimensioner i era bilder. Jag behärskar Photoshop och lightroom,  och jag lovar,

ALLA BILDER KAN BLI BÄTTRE!!!

 

Hör av er till mig för att kolla om jag är ledig!